Cerrar

Cellers de vi

domingo, 31 de diciembre de 2017

Descargar fichero (pdf 254Kb)

Un celler de vi és una construcció, un edifici o un lloc subterrani destinat a la producció i l’emmagatzematge de vi. Els cellers de vi poden ser actius (artificials) o passius (naturals) respecte al refredament del vi. Entre els 100 millors cellers del món en trobem 14 espanyols (que ocupen, entre ells, el primer lloc).

Segons dades del DIRCE de l’INE, l’1 de gener de 2017 hi havien 4.093 cellers a Espanya (codi CNAE 1102 «Elaboració de vins»), 97 menys que l’any 2008, amb Catalunya com a la Comunitat amb més cellers i Canàries com a la que menys. Els cellers a Espanya suposen un 14 % del total de les empreses de la indústria d'alimentació i begudes, amb una xifra de 29.018.

S/V
visitas hoy 4 · visitas total 1.105 · descargas 2

Usuario: publisher

Canal: Emprenemjunts

Url: http://www.emprenemjunts.es/?op=13&n=11915

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 23:09

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar