Cerrar

es | val   

Prepara’t per als exàmens Cambridge English al Centre d’Idiomes UMH

Obert a qualsevol Interessat en aquesta formació

el lunes, 28 de enero de 2019 de 08:00 a 23:30

Dónde:

Centro de Idiomas UMH

Avenida de la Universidad s/n

Elx/Elche (Alicante)

Contacto:

www.idiomasumh.es | info@idiomasumh.es

Más información e inscripciones

Mostrar ampliado

Para acceder a las clases es recomendable que el alumno tenga conocimientos avanzados del nivel en el que se desea matricular

Para acceder a las clases es recomendable que el alumno tenga conocimientos avanzados del nivel en el que se desea matricular

El Centre d’idiomes de la UMH ha obert el termini d’inscripció dels cursos Cambridge Exam Passed per a preparar aquestos exàmens oficials a les pròximes convocatòries de juny i juliol de 2019. Aquestes sessions estaran disponibles per als nivells PRELIMINARY (B1), FIRST (B2) i ADVANCED (C1) al campus d’Elx. Els interessats podran apuntar-se fins el dilluns, 28 de febrer de 2019, per mitjà de la web www.idiomasumh.es/preparacion-examenes-cambridge. Els cursos estan oberts a qualsevol persona interessada en aquesta formació, tant si pertanys a la Comunitat UMH o al Centre d’Idiomes, com si són aliens a aquestos grups.

Per a accedir a les classes és recomanable que l’alumne tinga coneixements avançats del nivell al qual es desitja matricular ja que la temàtica de les classes versarà exclusivament sobre els mateixos exàmens i els seus continguts. Durant 16 sessions de 3 hores cadascuna, els estudiants treballaran amb exàmens reals de Cambridge English, de convocatòries anteriors, corresponents al nivell de l’examen. Cada setmana es practicaran i revisaran aquestos exàmens fins que s’adquirisca l’habilitat necessària per a afrontar-los amb les màximes garanties possibles.

A més, els alumnes que ho desitgen es podran matricular per a l’examen Cambridge en la convocatòria de juny o juliol que es realitza a la UMH i obtenir el seu Certificar oficial ja que el Centre d’idiomes UMH és Centre Examinador Oficial Cambridge English. Tota la informació sobre aquesta nova convocatòria d’exàmens està disponible al següent enllaç.

S/V
visitas hoy 1 · visitas total 1.359

Usuario: FundacionQuorum

Empresa: PARQUE CIENTÍFICO DE LA UMH DE ELCHE

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 12/12/2018 19:28

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=14&n=14511

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar