Cerrar

es | val   

POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

Mostrar ampliado

Logo Emprenemjunts

Logo Emprenemjunts

POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES:

Sabem que la protecció de la informació personal és important per als nostres usuaris i també ho és per a nosaltres; per això, et recomanem que abans de registrar-t’hi com a usuari i acceptar el tractament de les teues dades, llisques atentament la nostra política de privacitat per comprendre com tractarem la teua informació personal.

En remetre’ns les teues dades a través dels diferents espais o formularis habilitats dins de la plataforma web, hauràs acceptat la nostra política de privacitat i, en conseqüència, el tractament de dades (en endavant «dades personals» o «informació personal»), que apareix ací descrit per al seu emmagatzematge, ús i comunicació a tercers.

EMPRENEMJUNTS es reserva el dret a modificar la política de privacitat sense avís previ, de manera que hauràs de revisar la nostra política periòdicament. SI EN ALGUN MOMENT, COM A CONSEQÜÈNCIA DE LES MODIFICACIONS REALITZADES, NO ESTÀS D'ACORD AMB LA NOSTRA POLÍTICA, PODRÀS CANCEL·LAR EL TEU COMPTE D'USUARI.

 1. Titularitat del fitxer i finalitat d’ús de les dades

Quans fas ús del formulari de registre en EMPRENEMJUNTS ens estàs facilitant dades personals que són incorporades a la nostra base de dades. També generes informació com a conseqüència de la teua interacció dins d’EMPRENEMJUNTS que podem conservar. Qualsevol tractament de dades que realitze EMPRENEMJUNTS està basat sempre en un consentiment exprés per part de l’usuari.

Per tal de recaptar el consentiment, l’usuari haurà de marcar els checkbox que acompanyen el formulari d’arreplegada de dades. Sense l’autorització expressa, les dades no es tractaran i així s’avisarà a la web, la qual no permetrà continuar amb el procés quan el tractament siga necessari. La nostra web genera un registre de cadascun dels consentiments prestats per l'usuari amb la finalitat de poder acreditar la seua prestació efectiva i la data.

Entenem per consentiment exprés aquell que implica un acte positiu per part de l’usuari, sense basar mai un tractament en el mer silenci o la inacció de l'usuari.

Igualment seran objecte de tractament les dades que ens facilites per tal d’accedir a qualsevol servici o funcionalitat que posem a la teua disposició dins de la web, sempre informant del tractament que es realitzarà i recaptant el teu consentiment de forma expressa.

Les dades es conservaran mentre no hi manifestes el contrari, comunicant-nos la teua decisió de no continuar utilitzant les funcionalitats d’EMPRENEMJUNTS perquè ens les vas facilitar.

T’informem que la nostra plataforma no realitza cap tractament encaminat a adoptar decisions automatitzades o elaboració de perfils, i que tampoc no es realitza ni es té previsió de realitzar transferències a tercers països.

A més, posem a disposició dels usuaris de la web dos formularis per contactar amb nosaltres i fer-nos arribar els teus suggeriments:

Totes estes dades seran incorporades als nostres fitxers a disposició de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (en endavant «AEPD»), qui s’encarrega de vetllar pel compliment de la normativa de protecció de dades segons la legislació espanyola vigent, i a qui pots presentar una reclamació si consideres que la nostra plataforma ha danyat els teus Drets Fonamentals en matèria de Protecció de Dades.

Les dades que ens facilites durant l’ús de les funcions de la web d’EMPRENEMJUNTS poden ser obligatòries o no, però sempre t’indicarem quan ho són mitjançant un asterisc o mecanisme similar. Si no ens facilites les dades obligatòries, no podràs accedir al servici que estigues sol·licitant.

Les teues dades s’incorporen al fitxer el responsable del qual és:

CIF: G46948238

Nom o raó social: Centre Europeu d’Empreses i Innovació València (CEEI València)

Domicili social: Avda. Benjamín Franklin, 12, Parc Tecnològic, 46980 Paterna (València)

 1. Finalitat i legitimació en l'arreplega de dades en EMPRENEMJUNTS

Les dades requerides són necessàries per poder identificar-te i per utilitzar i/o accedir als servicis i funcionalitats que tindràs a la teua disposició en EMPRENEMJUNTS. En particular, s’utilitzaran per poder gestionar les teues comandes i realitzar la seua facturació.

La legitimació de qualsevol tractament realitzat per EMPRENEMJUNTS és sempre el consentiment mateix de l'usuari. No rebem dades de tercers ni compartim les dades de la nostra base de dades amb altres entitats, ni tampoc no són objecte de cessió. Comptem amb encarregats de tractament de dades que han sigut escollits de manera diligent amb verificació prèvia de la seua capacitat per al compliment de l'RGPD.

A més, podrem contactar amb tu per qualsevol mitjà electrònic disponible (plataforma web, correu electrònic, telèfon i/o missatges mms o sms) per tal d'enviar-te notificacions internes del sistema i sol·licituds de validació per als codis d'invitació, així com per informar-te sobre actualitzacions o millores relatives a l’ús d’EMPRENEMJUNTS i notícies o esdeveniments d’interés.

L’única informació comercial que pot aparèixer a la web serà la que publiquem a la web on apareixeran les ofertes que posem a la teua disposició.

També has de saber que en utilitzar els nostres servicis, podràs rebre informació general i publicitat de qualsevol sector: Telecomunicació, Financer Editorial, Oci, Passatemps, Esoterisme, Jocs, Formació, Gran consum, Automoció, Energia, Aigua, ONG, Consultoria, Medecina, Mobiliari, Alimentació, Col·leccionisme, Música, Vídeos, Viatges, Jogueteria, Drogueria, Neteja, Assegurances per qualsevol mitjà o ser personalitzada en funció de la informació que ens hages proporcionat com ara edat, localització, etc., per tal de poder oferir-te els millors servicis ajustats als teus interessos.

En un futur, i si no ens dius el contrari, les teues dades de contacte podran cedir-se a terceres empreses espanyoles o internacionals relacionades amb els sectors anteriorment assenyalats amb fins promocionals, de publicitat i màrqueting. Així mateix, les teues dades es podran cedir a terceres empreses amb la finalitat de dur a terme un correcte funcionament del sistema, per a la implantació de nous servicis que incorpore EMPRENEMJUNTS als ja existents i la gestió d'operacions societàries o de desenvolupament de negoci. En qualsevol cas, les teues dades sempre romandran de forma segura i el seu tractament serà l’estrictament necessari per a estes finalitats i sempre sota els paràmetres establits per la Llei.

Les teues dades es podran tractar amb les finalitats descrites tant per EMPRENEMJUNTS com per la resta de societats que formen part del mateix grup empresarial.

 1. Exercici de drets

Com a usuari podràs exercir els teus drets d’accés (saber quines dades tractem i què fem amb elles), de rectificació (modificar les dades que siguen incorrectes o inexactes), d’oposició (oposar-te al tractament concret de les teues dades per a una activitat), de supressió (poder cancel·lar completament les teues dades com a usuari), de portabilitat (ser transmesos a petició de l’usuari a una altra empresa) i de limitació del tractament (detindre el tractament realitzat fins al moment). Per això, hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu [email protected] i indicar-nos expressament la teua petició, a més d’adjuntar un document que t’identifique (DNI o passaport) per poder atendre la teua sol·licitud.

A més, podrem contactar amb tu per qualsevol mitjà electrònic disponible (plataforma web, correu electrònic, telèfon i/o missatges mms o sms) per tal d'enviar-te notificacions internes del sistema i tramitació de reserves de productes, així com per informar-te sobre actualitzacions o millores relatives a l’ús d’EMPRENEMJUNTS i notícies o esdeveniments d’interés.

És important que sàpigues quines són les conseqüències de la cancel·lació de les teues dades com a usuari d'EMPRENEMJUNTS. Per això, t'informem que si sol·licites la cancel·lació de les dades, perdràs el compte amb el qual vas registrar-te i necessitaràs iniciar un alta nova per tornar a ser usuari.

 1. Mesures de seguretat

EMPRENEMJUNTS ha realitzat una avaluació d’impacte de tots els tractaments de dades realitzats. Com a conseqüència d’esta avaluació ha definit cada procés i intentat minimitzar els eventuals riscos, garantint amb la màxima diligència l'adequada protecció dels Drets Fonamentals dels usuaris dins de l'entorn d'organització d'EMPRENEMJUNTS.

EMPRENEMJUNTS és conscient de la preocupació de l’usuari per la seguretat, raó per la qual ha optat per implementar els nivells de seguretat més estrictes que permeten l'adequat funcionament de la web, de les seues funcionalitats i dels seus servicis amb preservació de la integritat de les dades i informacions emmagatzemades. Els servicis es presten amb els seus propis recursos tecnològics i, en ocasions, per tercers que disposen de les mesures de seguretat necessàries per tal de garantir la impossibilitat d'accés no autoritzat segons la tècnica i tecnologia ordinària actual. En EMPRENEMJUNTS volem que el servici que els nostres clients reben oferisca una experiència d’usuari satisfactòria i segura, de manera que només exigim proveïdors de reputada trajectòria i solvència tècnica que permeten el compliment de la normativa de seguretat legal vigent, per tal així d’evitar la seua pèrdua, un mal ús o l'accés per part de persones no autoritzades.

 1. Edat per a ser usuari d'EMPRENEMJUNTS

Amb caràcter general, per tal de ser usuari d’EMPRENEMJUNTS caldrà que sigues MAJOR D’EDAT. Si el nostre equip detecta que algun compte d’usuari pertany a un menor de l’edat indicada, podrem contactar amb tu per esbrinar la teua edat. Per això, podrem sol·licitar-te l'aportació del Document Nacional d'Identitat (DNI) o un altre document equivalent dins d'un termini determinat. Si este no s'aporta o es comprova que el perfil s'ha creat per un menor de l'edat indicada, podrem procedir al bloqueig o la cancel·lació definitiva del teu perfil com a usuari.

 1. GALETES I ARXIUS DE REGISTRE:

La web www.emprenemjunts.es utilitza galetes per facilitar la relació dels visitants amb el nostre contingut i per permetre elaborar estadístiques sobre els visitants que rebem. En compliment de la Directiva 2009/136/CE, desenvolupada en el nostre ordenament per l’apartat segon de l’article 22 de la Llei de Servicis de Societat de la Informació seguint les directrius de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, procedim a informar-li detalladament de l’ús que se’n realitza en la nostra web.

Reben el nom de galetes uns xicotets arxius que es graven en el navegador utilitzat per cada visitant de la nostra web perquè el servidor puga recordar la seua visita amb posterioritat quan torne a accedir als nostres continguts. Esta informació no revetlla la seua identitat ni cap dada personal, ni tampoc no accedeix al contingut emmagatzemat al seu PC, però sí que permet al nostre sistema identificar-li com a un usuari determinat que ja va visitar la web amb anterioritat, va visualitzar determinades pàgines, etc. i, a més, permet guardar les seues preferències personals i informació tècnica, com per exemple les visites realitzades o les pàgines concretes que visite.

Si no desitja que es guarden galetes en el seu navegador o prefereix rebre una informació cada volta que una galeta sol·licite instal·lar-s’hi, pot configurar les seues opcions de navegació perquè així es faça. La major part dels navegadors permet la gestió de les galetes de tres formes diferents:

 • Les galetes es rebutgen sempre.
 • El navegador pregunta si l'usuari desitja instal·lar cada galeta.
 • Les galetes s’accepten sempre.

El seu navegador també pot incloure la possibilitat de seleccionar amb detall les galetes que desitja que s’instal·len al seu ordinador. En concret, l’usuari pot normalment acceptar alguna de les següents opcions:

 • Rebutjar les galetes de determinats dominis
 • Rebutjar les galetes de tercers
 • Acceptar galetes com a no persistents (s’eliminen quan el navegador es tanca)
 • Permetre el servidor crear galetes per a un domini diferent

Pot trobar informació sobre com configurar els navegadors més usats en les següents ubicacions:

Internet Explorer™ :

Versió 5

http://support.microsoft.com/kb/196955/es

Versió 6

http://support.microsoft.com/kb/283185/es

Versions 7 i 8

http://windows.microsoft.com/es-ES/windows-vista/Block-or-allow-cookies

Versió 9

http://windows.microsoft.com/es-ES/windows7/How-to-manage-cookies-in-Internet-Explorer-9

Safari™:

http://support.apple.com/kb/PH5042?viewlocale=es_EShttp://support.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=es_ES

Chrome™

https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=es&hlrm=en

Firefox™:

http://support.mozilla.org/es/kb/cookies-informacion-que-los-sitios-web-guardan-en-?redirectlocale=en-US&redirectslug=Cookies

Opera™ :

http://help.opera.com/Windows/11.50/es-ES/cookies.html

Android:

http://support.google.com/android/?hl=es

Windows Phone:

http://www.windowsphone.com/es-ES/how-to/wp7/web/changing-privacy-and-other-browser-settings

Blackberry:

http://docs.blackberry.com/en/smartphone_users/deliverables/18578/Turn_off_cookies_in_the_browser_60_1072866_11.jsp

 

Quant a les galetes de tercers, és a dir, aquelles que són alienes al nostre lloc web, no podem fer-nos responsables del contingut i de la veracitat de les polítiques de privacitat que elles hi inclouen, de manera que la informació que li oferim és sempre amb referència a la font. Si té algun dubte, pot dirigir-se al webmaster del domini creador de la galeta.

Galetes de funcionament i personalització:

_atuvc 2 anys (google)

Galetes de tercers:

__utmc

__utmv

__utmz

__utma

Galetes de Google Analytics, encaminades a elaborar estadístiques sobre el comportament dels visitants de la web.

Esta web utilitza el servici Google Analytics per conéixer el seu ús.

Google Analytics és un servici analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware amb oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units («Google»). Google Analytics utilitza galetes, que són arxius de text ubicats al seu ordinador, per tal d’ajudar el website a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la galeta sobre l’ús del website (inclosa l’adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors dels Estats Units. Google utilitzarà esta informació per compte nostre amb el propòsit de seguir la pista de l'ús que fa vosté del website, amb recopilació d'informes de l'activitat de la web i prestació d'altres servicis relacionats amb l'activitat del website i l'ús d'Internet. Google podrà transmetre esta informació a tercers quan així s’ho requerisca la legislació, o quan estos tercers processen la informació per compte de Google. Google no associarà la seua adreça IP amb cap altra dada de la qual dispose Google. Vosté pot rebutjar el tractament de les dades o la informació rebutjant l’ús de galetes mitjançant la selecció de la configuració apropiada del seu navegador, tot i que ha de saber que si ho fa, tal volta no puga usar la plena funcionalitat d’este website. En utilitzar este website consent el tractament de la informació sobre vosté per part de Google en la forma i per als fins indicats anteriorment.

 

297.293 visitas

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte toda la funcionalidad y una mejor experiencia, obtener estadísticas de tráfico, analizar el uso de la web y mejorar nuestros servicios.
Tienes disponible aquí nuestra política de cookies.
Puedes aceptar todas nuestras cookies pulsando el botón 'ACEPTAR' o configurar aquí tus preferencias.

Estrictamente necesarias +

Estas cookies son necesarias ya que permiten que el sitio web funcione correctamente, no se pueden desactivar.

Estadísticas +

Son las cookies que utilizamos exclusivamente con fines estadísticos para poder analizar cómo los usuasrios hacen uso de la web. Recopila información anónima tal como el número de visitantes del sitio, o las páginas más populares. Activar estas cookies nos permite seguir mejorando.

Funcionales +

Estas cookies son necesarias para el intercambio y presentación de contenidos de plataformas externas como youtube o de redes sociales como facebook, twitter o linkedin.

Marketing y publicidad +

Estas se utilizan para crear perfiles de usuario y analizar la efectividad de campañas publicitarias o para rastrear al usuario en un sitio web o en varios sitios web con fines de marketing similares..

GUARDAR AJUSTESACEPTO